Termeni si conditii
Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul ecovegan.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare.

Definitii
SC BizCafe SRL: compania care administreaza site-ul ecovegan.ro, in calitate de Vanzator, cu sediul in Comanesti, judetul Bacau avand numar de ordine in Registrul Comertului J04/743/2008, CUI 23678941, Raiffeisen Bank, Agentia Sincai Bucuresti, Cont (IBAN) RO54 RZBR 0000 0600 1037 3086, email contact@ecovegan.ro .
EcoVegan.ro: site-ul de internet ecovegan.ro, precum si ansamblul serviciilor accesibile pe acest site web.
Cumparator: persoana, firma, companie sau alta entitate juridica care emite o Comanda.
Bunuri si Servicii: orice proiect la cheia, echipament, material si/sau parte a acestora sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda sau privitoare in alt mod la acestea care urmeaza a fi furnizate de catre SC BizCafe SRL Cumparatorului.
Comanda: un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii si sa faca plata acestora.
Contract: o Comanda confirmata de catre Vanzator.

Documente contractuale
Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe site-ul bizcafeshop.ro, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care SC BizCafe SRL isi deruleaza operatiunile. Comanda va fi compusa din urmatoarele documente, in ordinea importantei:
1) Comanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare) si conditiile sale specifice
2) Specificatiile Cumparatorului (acolo unde este cazul)
3) Termeni si conditii
Daca SC BizCafe SRL confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptare comenzii de catre SC BizCafe SRL se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) si electronica (e-mail) din partea SC BizCafe SRL catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. SC BizCafe SRL nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.

Valabilitate
Prezentul Contract intra in vigoare la confirmarea Comenzii de catre SC BizCafe SRL. Confirmarea se face telefonic sau electronic (e-mail). Termenii si conditiile vor sta la baza Contractului astfel incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie un furnizor al SC BizCafe SRL, daca este cazul.

Pretul si modalitatile de plata
Preturile prezentate includ TVA, insa nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site acest lucru. Cheltuielie de livrare vor fi mentionate in mod distinct pe ultima pagina inainte de finalizarea comenzii.
Modalitatile de plata:
1. Plata ramburs la primirea produselor.
2. Plata prin Ordin de plata in contul RO54 RZBR 0000 0600 1037 3086 deschis la Raiffeisen Bank. Dupa ce ati primit proforma pentru comanda dumneavoastra, puteti achita prin ordin de plata. In momentul in care primim confirmarea de plata, produsele sunt livrate catre dumneavoastra.

Livrarea produselor
Produsele cumparate de pe ecovegan.ro va vor fi livrate la birou sau acasa prin intermediul companiei de curierat rapid Fan Curier, Bookurier sau prin agentii nostri dedicati, la adresa indicata in formularul de comanda. Pentru comenzile mai mari de 300 RON (TVA inclus), transportul este GRATUIT oriunde in tara. Pentru comenzi mai mici de 300 RON (TVA inclus), se va percepe un tarif de 23 RON (TVA inclus) pentru toate localitatile din Romania, cu exceptia Bucurestiului, si un tarif de 12 RON (TVA inclus) pentru Bucuresti, care va fi evidentiat separat in factura.

Cesionarea si subcontractarea
SC BizCafe SRL poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. SC BizCafe SRL va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

Returnarea produselor
Daca nu sunteti multumiti de produsele cumparate, le puteti returna si SC BizCafe SRL va va inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra. Conform legislatiei in vigoare, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.
Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur.
Renuntarea la cumparare in termen de 10 zile nu se poate aplica pentru produsele care se pot degrada ori deteriora rapid, in speta pentru produsele din categoria Cafea, Ceai si Ciocolata.
Procedura de returnare a produselor este supusa unor termene si conditii minimale. In functie de constatarile realizate referitoare la starea produsului si a accesoriilor returnate (produs desigilat, incomplet, defect, avariat, etc), SC BizCafe SRL isi rezerva dreptul de a retine din valoarea produselor comandate o taxa de utilizare si/sau o taxa de procesare administrativa.

Disponibilitatea produselor afisate
Oferta noastra cu privire la produse si pretul acestora, este valabila atita vreme cit este afisata pe ecovegan.ro. SC BizCafe SRL isi va indeplini obligatiile contractuale in termen de cel mult 30 de zile lucratoare de la data la care clientul a transmis comanda. In conditiile in care produsul sau serviciul dorit nu mai este disponibil pe stoc, va vom oferi optiunea de a cumpara un alt produs/serviciu de o calitate si la pret echivalent cu cele solicitate.

Garantia produselor
Fiecare dintre produsele cumparate de pe ecovegan.ro va fi insotit de certificatul de garantie emis de producator, care asigura service-ul produselor in mod direct sau prin reteaua sa de reprezentanti service. SC BizCafe SRL nu este responsabil in mod direct de serviciile de garantie care sunt puse la dispozitie de producatorul sau furnizorul produsului in Romania.

Drepturi de autor
Continutul site-ului ecovegan.ro (text, grafica/design, logo, iconuri, imagini) si bazele de date accesibile prin intermediul sau sunt proprietatea SC BizCafe SRL si cad sub incidenta dreptului de autor prevazut de legea romana. Dreptul de autor pentru siglele si sloganele partenerilor si colaboratorilor nostri, le apartin acestora, si sunt reproduse cu acordul lor. De asemenea, acestia sunt responsabili cu privire la imaginile, descrierile si detaliile tehnice ale produselor furnizate.

Schimbari ale site-ului
Informatiile prezentate pe site-ul ecovegan.ro, au caracter informativ si pot fi modificate de catre SC BizCafe SRL, fara o anuntare prealabila. De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, descrierile produselor pot fi incomplete insa SC BizCafe SRL face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante, pentru ca produsul sa fie utilizat in parametrii pentru care a fost achizitionat. Fotografiile afisate au caracter orientativ si pot contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala; aceleasi conditii se aplica si pretului produsului. SC BizCafe SRL isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment sectiuni ale continutului sau. De asemenea, SC BizCafe SRL isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut.

Forta Majora
Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

Legea guvernanta
Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentele Termeni si conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi solutionat pe cale amiabila, iar in cazul in care solutionarea amiabila nu este posibila va fi adus spre solutionare in fata unui arbitru. In conditiile in care partile nu cad de acord asupra numirii unui arbitru in termen de 15 zile de la notificarea litigiului, competenta va reveni instantelor judecatoresti romanesti.

Dispozitii finale
SC BizCafe SRL isi rezerva dreptul sa schimbe termenii si conditiile fara indeplinirea unor alte formalitati. Atunci cand acesti termeni se vor modifica, SC BizCafe SRL va va notifica prin intermediul emailului sau printr-un mesaj in contul dvs. de utilizator al ecovegan.ro si prin publicarea in prima pagina a site-ului, a unui link care face trimitere la noua forma a prezentului document. Accesul in site si folosirea serviciilor noastre dupa momentul notificarii sau al afisarii link-ului privind schimbarile pe prima pagina a siteului implica faptul ca v-ati dat acordul asupra noilor termeni. De asemenea, cumpararea de produse si/sau servicii puse la dispozitie de ecovegan.ro care fac obiectul unor termeni suplimentari, va vor fi adusi la cunostiinta in cazul fiecarui astfel de serviciu, putand fi accesati inainte de folosirea serviciului sau de finalizarea comenzii.