Roata inteligenta – FlyKly Smart Wheel

Niko Klansek din Slovacia a reinventat roata, alaturi de echipa sa de cercetatori creativi de software si design, ingineri si iubitori de biciclete. Dispozitivul permite deplasarea pe strazile aglomerate ale oraselor sau pe distante lungi, comod si eficient, fara prea mare efort, economisind energia biciclistului.

roata inteligenta flykly

FlyKly Smart Wheel este un dispozitiv sofisticat, asistat de pedala, care este montat pe roata din spate. Contine un motor electric ultra subtire, alimentat de o baterie cu litiu (se incarca in 2-3 ore) si piese electronice inteligente.roata flykly

Sa te plimbi cu bicicleta devine mult mai usor cu FlyKly Smart Wheel: motorul porneste cand tu incepi sa pedalezi, accelerand la viteza de 30-50 km/h. Te opresti in siguranta, deoarece motorul se opreste atunci cand tu te opresti. Poate fi montat pe orice fel de bicicleta si are mai multe dimensiuni si culori. Instalarea se face foarte usor, nu necesita instalarea de cabluri sau gadgeturi: doar schimbi roata din spate cu FlyKly Smart Wheel si gata!

FlyKly-wheel

In plus, poti sa-ti incarci telefonul in timp ce mergi cu bicicleta. Dispozitivul Smart Light iti tine telefonul fixat pe ghidon si il conecteaza prin Bluetooth la generatorul dinamic (porneste cand incepi sa pedalezi). Pur si simplu iti conectezi telefonul la portul USB si te bucuri de plimbarea cu bicicleta, in timp ce telefonul se incarca. Smart Light are indeajuns de multa energie si pentru un bec LED, foarte folositor la plimbarile nocturne.

mobile app flykly

Smart Wheel poate fi echipata si cu o aplicatie pentru Android si iOS, care iti da informatii despre ruta si viteza cu care te deplasezi. FlyKly App monitorizeaza constant componentele si functionalitatea Smart Wheel: daca se intampla ceva neprevazut, echipa FlyKly este pregatita sa gaseasca o solutie.

flyly app

Pe langa toate acestea, iti poti incuia roata inteligenta cu o simpla atingere de buton din FlyKly App. De asemenea, daca bicicleta este furata, o poti localiza si urmari via GPS. Aplicatia te ajuta cu chestiunile tehnice, dar adauga si o valoare sociala, putand da informatii oficialitatilor pentru o mai buna infrastructura de piste pentru biciclete. Pentru mai multe informatii click aici 

Adauga comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *